SPIEGELEN MET KLEUREN

3- delige workshop

5 deelnemers


In deze workshops gaan we op de diepere laag van het innerlijk kind werken met als doel spanningen en blokkades op te sporen en op te heffen.

 IN JE KRACHT STAAN 

We verleggen de focus op anderen naar de focus op je eigen innerlijk. Hier is moed voor nodig omdat je op zoek moet gaan naar je kracht van binnenuit. 

Naar jezelf kijken alsof je een palet van kleuren en texturen bent geeft je de mogelijkheid om te kijken welke kleuren je verlevendigen en welke kleuren je afzwakken.

Laat al je verwachtingen los over hoe je eruit zal zien of hoe je zult worden. Wat fijn is, is dat het nooit te laat is om je werkelijke zelf te worden.

AFRONDEN EN LOSLATEN

Wanneer je een weg naar transformatie wilt volgen, moet je bereid zijn verkeerde overtuigingen en verhalen die je beperken op te geven. De sleutel tot het loslaten van oude gezinspatronen is dat je erkent dat ze onbewust aan je zijn doorgegeven. Door je er nu bewust van te worden heb je de mogelijkheid om los te laten wat niet meer bij past.

Waar houd jij je nog vast aan oude overtuigingen?

Wanneer je vasthoudt aan opgelegde regels dan leef je vanuit angst.

Pas wanneer je je ervan bewust bent dat bepaalde verhalen, gedragingen of handelingen je niet voeden, kun je ze veranderen.

ZIELSVERLANGEN SPIEGELEN

Om je gelukkig te voelen in het leven is het belangrijk dat je je zielsverlangen durft te volgen. 

Als je in beslag wordt genomen door wat anderen denken, ben je vooral bezig met angst en heb je niet de moed je eigen pad te bewandelen.

Je kunt je zielsverlangen pas volgen als je echt weet wat je wilt voor jezelf. Als je je hartenwens duidelijk voor ogen hebt dan kun je op basis van die kennis actie ondernemen en zal je ondersteuning krijgen.

DATA

woe 08/11/23- 15/11/23- 22/11/23 van 19u - 21uEnkele reacties van deelnemers...

✴️  Ik had u als hoog sensitieve (HSP) veel eerder willen ontmoeten op mijn levenspad. Dankzij uw cursus "Je innerlijke kind helen" had ik al veel vooruitgang gemaakt. Ook nu met deze reeks "werken met kleuren" heb ik nog meer bijgeleerd om mezelf te doorgronden en te helen.

✴️  Na 2j een greep uit de workshops te mogen beleven, kijk ik reeds uit naar nieuwe groeimogelijkheden en kansen. Je wordt steeds bewuster van de energie rondom je en hoe je het dichtst bij jezelf kan blijven.

✴️  Het is een veilige omgeving waar je je open kan/mag stellen om de diepere energie binnen te laten dringen als je je daar klaar/goed bij voelt.

✴️ Gelijkvoelenden ontmoeten, je compleet thuis en veilig te voelen. Geen oordeel wel begrip, herkenning en erkenning.

Deel deze pagina