Dit zijn enkele ervaringen van onze deelnemers.

✴️  Ik ben een grote fan van Sensitief in Balans.Ik voelde me "thuis" komen in een voor mij veilige cocon omringd door gelijkgestemden. Gezellige ruimte boven.  Heel huiselijke sfeer.

✴️  Super begeleiding en zeer creatieve actieve avonden. Een aanrader om te volgen.Uiterst discreet en met het grootste respect tegenover iedereen. Zeer leerrijk en duidelijk dankzij de klare taal.

✴️  Ik had u als hoog sensitieve (HSP) veel eerder willen ontmoeten op mijn levenspad. Dankzij uw cursus "Je innerlijke kind helen" had ik al veel vooruitgang gemaakt. Ook nu met deze reeks "werken met kleuren" heb ik nog meer bijgeleerd om mezelf te doorgronden en te helen.

✴️  In kleine groep ontdek je een krachtige onderlinge verbondenheid. Zonder woorden voel je de energie stromen, de samenhorigheid onder elkaar, de kracht van de workshop doordringen.

✴️  Na 2j een greep uit de workshops te mogen beleven, kijk ik reeds uit naar nieuwe groeimogelijkheden en kansen. Je wordt steeds bewuster van de energie rondom je en hoe je het dichtst bij jezelf kan blijven.

✴️  Dank je wel Sabine voor de goed begeleide workshops. Ze hielpen me om bepaalde puzzelstukjes op de juiste plaats te kunnen leggen.

✴️  Het is een veilige omgeving waar je je open kan/mag stellen om de diepere energie binnen te laten dringen als je je daar klaar/goed bij voelt.

✴️ Gelijkvoelenden ontmoeten, je compleet thuis en veilig te voelen. Geen oordeel wel begrip, herkenning en erkenning.

Deel deze pagina