WIE BEN IK ?

Ik ben SABINE PELGRIMS, geboren in 1962. Ik ben gehuwd. De 4- jarige therapeutenopleiding was voor mij de start van vele opleidingen.Thema's die mij nauw aan het hart liggen zijn: hoogsensitiviteit, burnout, stress, het verwerken van een moeilijk levenspad. Soms proberen we té sterk in het leven te staan om ons te beschermen en te overleven.  Met de begeleidingen en workshops in mijn praktijk 'Sensitief in balans' hoop ik een bijdrage te kunnen leveren zodat mensen die 'overleven' in deze drukke tijd, meer balans  en rust kunnen krijgen zonder dat ze hun sensitiviteit moeten verliezen.

Mijn levenspad heeft ervoor gezorgd dat ik kinderloos gebleven ben. Dit gegeven heeft me wel de tijd gegeven om opleidingen te kunnen gaan volgen om zelf te kunnen groeien. Ik ondervind dat het in het leven nog dagelijks 'leren' is. Ik ben dan ook telkens dankbaar voor ieder 'puzzelstukje' dat ik meekrijg om mijn bewustzijn te verhogen.

         Ik bekijk problemen

         als kansen om te groeien,

         kruispunten in het leven

         als mogelijkheden

         om stil te staan

         bij wat écht belangrijk is.

Ik ben een psychotherapeut, geen master in de psychologie, waardoor ik geen medicatie mag voorschrijven of een diagnose mag stellen.

Ik ben me bewust van mijn grenzen in mijn opleiding. 

Cliënten met een persoonlijkheidsstoornis, verslaving, depressie of eetstoornis verwijs ik graag door naar een klinisch psycholoog.

Deel deze pagina